maanantai 22. syyskuuta 2014

Muumipuisto

Jokin aika sitten mun korviin kantautu huhu että meidän kulmilla olis muumipuisto, tänään sitte päätin että lähetään metsästämään sitä. Tarkoituksena oli että lähetään koko poppoo minä ja joonatan pyörällä ja isi rullaluistelee mutta sitten pappa väsyi ja mentiikiin vaan kahdestaan jonskusen kanssa. Kierrettiin vähän pidemmän kautta perille, minä poljin ja joonatan kannusti "noin vaan jaksoit" kuului ylämäkien jälkeen. Löydettiin onneks puisto suht nopean pyörimisen jälkeen, luulen et kyytiläinen ei ehkä olis tyytynyt muuhun kun olin kertonut että mennään muumi puistoon, tauoton "muumitalo, mennään muumitaloa lukitaan yöksi" olis jatkunut varmasti loppu illan. 


Puisto oli mun mielestä aivan älyttömän kiva, en kehdannut/viittinyt älyttömästi kuvata kun puistossa oli muitakin ihmisiä ja osaksi en malttanut edes olla ottamassa kuvia kun puistossa oli kaikkea niin jännää! 


Pienelle lapselle löytyi paljon tekemistä ja touhua, keskellä sijaitseva muumitalo pisti pikkuherran silmään ensimmäisenä. Sen jälkeen huomattiinkin kaikki erilaiset kiikut ja keinut ja liukumäkiäkin oli kaksi, isompi ja pienempi. Hiekkalaatikolla oli kivoja yksityiskohtia eikä se ollut vaan tylsä laatikko jonka nähdessä harmittaa kun lelut jäi kotiin, puistossa selviää aivan mainiosti ilman mukana kannettavaa rekvisiittaa.


Puistoalue oli iso ja muumi-osio vain pieni oaa sitä, alueelta löytyi myös trampoliini, karuselli ja vähän hurjempi rengaskeinu johon varmasti isommatkin lapset jaksaisi upottaa aikaansa. Iso viheralue, aurinkotuolit sekä penkit mahdollistaa eväsretkeilyn puistossa, aloinkin heti suunnittelemaan ketä pyydetään meidän kanssa retkelle kyseiseen puistoon.


Joonatan ei olis malttanut lähteä mutta onneksi pyöräily on pätkän mielestä vielä sen verta kivaa ettei kauaa harmittanut. Kierrettiin vielä rannan kautta kotiin, jopparimatkustaja kummasteli valtavaa veden määrää ja veneitä. 

2 kommenttia:

  1. Vaauu missä toi on? :D Voin tulla teidän kaa leikkimään tonne :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hietalahdes raviradan lähellä, oli kyl vaikee löytää ku se oli talojen keskellä piilossa :D sano vaa koska mennää, joonatan on aivan intona ja dagikseski piti ekana kertoo et oli ollu muumipuistossa :)

      Poista