lauantai 31. toukokuuta 2014

Meidän koti

Meillä on kolmio asunto joka on vähän niinkuin omakotitalo sillä muita asukkaita ei talossa ole, seinäntakana on kerhohuone. Ajattelin nyt esitellä teille vähän meidän kotia, en mitenkään tarkasti ja kaikkia osia kuvaten, ihan vaan vähän millaista meillä on ja mikä on meidän(minun!) tyyli. 

 
Olohuone on kapea ja pitkä, luo haastetta asettelulle eikä meillä kyllä järjestystä vaihdeta. 


Valkoisen maton anoppi teki meille kun pyysin, se on yks mun ehdottomasti lemppari juttuja meidän kodissa. Samoin taustalla näkyvät tikapuut joiden tarina on jo aiemmin täällä blogissa jaettu.


Meidän kolmen lisäks meillä asustaa kalakamut joista Joonatan on kamalan kiinnostunut, etenkin akvaarion puhdistamisesta.


Keittiö on pieni ja tällä hetkellä ärsyttää kun pöytä on noin päin, jääkaapin ovi avautuu väärään suuntaan ja se pitäisi vaihtaa, kun vaan joku jaksaisi :D



Haaveissa on myös päällystää tasot tummemmalla tarralla ja muovinen matto muuttaa meille oitis kun mieluisa löytyy! 


Meidän makkari on PIENI sinne mahtuu just ja just sänky ja siihen se jääkin. 


Makkarin lamppu on myös yksi lemppareista, oon miettinyt sen vaihtamista olkkariin muiden suosikkien seuraksi. 


Joonatanin huone onkin jo aikaisemmin ollut täällä blogissa, vessaa ja kylppäriä en nyt lähtenyt kuvaamaan eipä niissä kyllä kuvattavaa olekkaan. Näin me asutaan, ei mikään sisustus opusten malliesimerkki mutta meidän näköinen koti<3



maanantai 26. toukokuuta 2014

Viikonloppu

Meillä on mahti viikonloppu takana!!
Perjantai vietettii puistossa kaverin kanssa hölläille ja sen jälkeen suunnattiin grillaamaan toisen kaveri valjakon kanssa, aurinkoa saatii nii et päätä jo särki.


Lauantaina pakattii kimpsut ja paineltii mökille mun vanhempien kans vähä hölläämään lisää. 

 
Joonatan tykkäs kun sai uida ja olla koko päivän ulkona, ruokakin tarjoiltiin pihalle ja muffa muokkasi trampoliiniakin niin että pikku herra pääsi itse sinne ja pois. 


Sunnuntaina käytiin myös kaskisten markkinoilla jotka oli pienen ajomatkan päässä mökistä, markkinat oli sopivan pienet taaperon kanssa kulkemiseen kun ei ihmisiä ollut niin tajutonta määrää uskalsi poikaa päästää kävelemään itse ja sehän se hauskaa oli. 


Illalla usko oli kova että olisin mun hyvällä tuulella hurrannu suomen voittoo, mutta hopea ei oo häpeä :) oltii kumminki parempia kun ruotsi, eikö se ollu pääasia eiku?

Hyvää maanantaita kaikille ihanille ja vähemmän ihanillekkin😊!!





maanantai 19. toukokuuta 2014

Ihana kesäpäivä!

Mä niin nautin tästä lämmöstä, ja samoin minimies kun ei tarvi kiskoa takkia niskaan. Laitan tähän nyt vaan kuvia meidän päivästä, nehän kertoo enemmän kun tuhat sanaa ;)









sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Uutisia

Hetki on mennyt edellisestä postauksesta, viime viikot on ollut niin täynnä ohjelmaa ja hälinää. 
Pappa palas kotiin, sitä ihmeteltiin muutama päivä, tässä on vietetty myös kahdet syntymäpäivät ja äitienpäiväkin oli viikko sitten. Äitienpäivää vietettiin kahvittelemalla mummien luona ja lopuksi suunnattiin mun vanhempien mökille yöksi, itse sain aamulla kahvin sänkyyn ja lahjaksi olen jo vähän aikaisemmin saanut aktiivisuus rannekkeen! 

Viikko sitten myös koin pienen yllätyksen kun housuja ylös kiskoessa ukko kiskoi taskusta sormukset, joten blogiin saattaa myös eksyä jonkin näköistä häähumua. Häitä ei kyllä juhlita vielä seuraavana kesänä, vaan suunnitelmissa olisi kesähäät kahden vuoden päästä. En näe mitään syytä kiirehtiä ja stressata häitä liian tiukan aikataulun takia, loppuelämähän tässä on tarkoitus yhdessä viettää. Rahaa ehtii myös säästää ilman että pitää kiristää menoja normaali arjesta ja ehtii suunnitella tarkalleen mitä haluaa, ja kun on ajoissa varaamassa saa haluamansa juhlapaika ja kirkon. 


Mutta tässä kaikki tällä kertaa, siirryn viettämään loppu illan tulevan aviomieheni kanssa...vielä ennenkun se taas karkaa ruotsin maalle. Ja hei ulkonahan on jo kesä! <3 IHANAA