keskiviikko 29. lokakuuta 2014

Kuulumisia

Huh! Vihdoin alkaa olla koti kohdillaan, vielä puuttuu hyllyjä ja lisää tavaraa sais ilmestyä kun tuntuu että joka nurkassa kaikuu edelleen, neliöitä tuli nimittäin sen verran lisää että ei ihan olemassa olevat huonekalut riitä. 


Joonatankin on vihdoin sopeutunut muutokseen, alku oli hankalaa. Omassa huoneessa nukkuminen jännitti ja ensimmäiset yöt poika nukkuikin äidin ja isin kanssa, siitä sitten omaan huoneeseen kun laatikoista oli purettu omat tutut uni jutut, nallet ja soittorasia rauhottaa vaikkakin "en tahdo nukkua" kausi jatkuu edelleen. Vaikea tottua siihen että nukuttaminen vie nykyään niin kauan aikaa kun ennen pikku herra nukahti minuuteissa sänkyyn laiton jälkeen. 

Mun työt loppui ja tällä hetkellä poukkoilen jossain olemattomassa välitilassa yrittäen siirtyä koko päivä opiskelijaksi mutta ilmeisimmin jos ihminen yrittää käydä samaan aikaan ammattitutkinnon ja kirjoittaa itsensä ylioppilaaksi, ei se sovi järjestelmään. 



No tämän johdosta joonatan on ollut enemmän kotona ja ollaan tutustuttu uuteen naapurustoon, meillä on paljon kivoja puistoja ja luonto lähellä. Talveksi lähelle tulee jää ja päästään isin seuraksi luistelemaan, katotaan meneekö tää talvi vielä kengillä vai koitetaanko jo ihan luistimia. Hiihtoladutkin on lähellä, joonatanille ei tosin suksia kyllä vielä osteta mutta mä löysin omani keväällä mökin ulkovarastosta ja voisin käydä koittamassa kuinka suksi luistaa :D

Tämmöstä tänne nyt, yritetään löytää uudelleen arkirutiinit omille paikoilleen ja mahdollisesti parantaa puutteellisia kohtia! 


sunnuntai 19. lokakuuta 2014

Selätin

Tirlittan-blogissa arvotaan selätin paketti, kaikki halukkaat osallistumaan arvontaan :) sieltä löytyy myös lisää tietoa selättimestä ja siitä mitä se tekee! 

http://lillatirlittan.bellablogit.fi/2014/10/selatin-arvonta/#comments

keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Uusi koti

Hiljaisuuteen on oikeasti pätevä syy, home. Ja sairaala. Mutta suurimpana home. Pakatessani vaatteita naulakosta pesuun ja kaappiin ajatuksena vaihtaa talvikamppeet hollille paljastui että kaikki vaatteet oli homeessa, ja tutkinnan jälkeen todettiin että asunnossa on hometta. Ei auttanut vaikka kuinka pidin asunnosta kamat oli pakattava ja uusi koti etsittävä. 


Muutto rumban keskellä pikku herrakin sairastui sen verran pahasti että vietettiin lastenosastolla muutama päivä, osaksi koska meitä ei otettu ensin tosissaan , vasta kun lapsen hengittäminen alkoi levossa olla niin työlästä ettei happi mitenkään voinut riittää alkoi tapahtua. Onneksi päästiin lastenosastolle osaaviin käsiin ja joonatan parani nopeasti<3


Sairastelun jälkeen saikin sitten pakata huolella ja saatiin kun saatiinkin sovittuna Päivänä kannettua kaikki tavarat uuteen kotiin ja täällä sitä nyt ollaan. Paljon on vielä kesken ja tulee varmasti olemaan kauan kun tilaa on paljon enemmän kuin vanhassa kodissa, kestää aikansa kun tavarat löytävät oman paikkansa.