torstai 26. joulukuuta 2013

Joulu

Meillä oli ensimmäinen joulu meidän perheen kesken, vielä viimevuonna oltiin joonatanin kanssa kahdestaan. Aamulla herättiin kaikki puoli 7 ja kuusen alla odotti muutama paketti jokaiselle, joonatanille legoja ja jätti nalle, papalle leffoja ja suklaata ja mulle pörrötossut ja kännykän kuoret :)


Joonatan oli aivan hämillään lahjoista eikä oikeen tienny uskaltaako koskea vai ei, lopujen lopuksi kumminki revittiin yhdessä paketti auki ja nallenkin syliin uskalsi vähän istuakkin jo ;)


Kun lahjoja oli tutkittu tarpeeksi, joulukalenterin vimpat luukut avattu ja katottu joulukalenteri tvstä oli riisipuuro valmistunut ja syötiin aamupala yhdessä koko perhe, se on harvinaista meillä kun Ei pappa syö aamupalaa. 


Puuron jälkeen lähdettiin kauppaan hakemaan hautakynttilää ja siitä sitten hautausmaalle viemään isofaffan haudalle kynttilä <3


Sitte seuraski päikkärit ja mä sain paketoida viimeset lahjat illaks ja valmistella ruokia. Joonatanin herättyä lähdettiinkin pikkumummilaan viettään joulua. Siellä oli papan perhe ja sukulaiset, syötiin ja jaettiin lahjat. Joonatan oli taas aivan ihmeissään kun sai lahjoja mutta oli lopuksi valmis avaamaan muidenkin lahjat :D


Pikkumummilasta lähdettiin sitten kotiin jossa meitä odottikin jo mummu ja muffa. Laiteltiin joulupöytää ja odoteltiin mun siskoa ja veljeä+veljen perhettä. Joonatan purkas vähä jännitystään juoksemalla pöydän ympäri noin puolituntia kunnes loppujen lopuksi törmäsi pöytään ja piti sitten vähä lohduttutua sylissä. Lopulta kaikki oli paikalla ja syötiin TAAS :D sillä aikaa kun oltiin syöty oli joulupukki tiputtanut lahjat ja jättänyt kirjeen pikkiväelle miksi ei nyt päässyt paikalle, lahjat jaettiin ja voi minkä kasan joonatab taas sai! Mutta alkas olla poika niin väsynyt että äiti sai avata lahjat sillä aikaa kun joonatan niitä tutki. Ehdoton suosikki oli kitara ja mikrofoni, jota sitten soitettiin ja laulettiin serkkujen kanssa yhdessä koko ilta. Iltapalaksi lapset sai vähän juustokakkua ;) sitte meni pikkuväki nukkumaan kun veli perheineen jäi tänne yöksi. Istuttiin yöhön asti juttelemassa ja miakin kävi piipahtamassa :) syötiin juustoja ja oli kai sitä viiniäkin tarjolla, loppujen lopuksi pääsi jo kai lähempänä kahta nukkumaan. Joulupäivänä piti vielä mennä mummun ja muffan luo syömään ja tänään pitäisi mennä miehen mummin ja vaarin luo kahville, sitte saadaanki olla rauhassa uuteen vuoteen asti! 

Toivottavasti kaikilla muillakin oli mukava joulu :)<3 







maanantai 9. joulukuuta 2013

Joonatanin huone

Oven ulkopuolella on kyltti:
Ovelta näkymä on tämä:


Näkymä huoneen peräseinälle:

Ja peräseinältä ovelle päin: 

Seinällä on kuvia kavereista:) :


Pikkuherran sänky :

Ja huoneen valtia itse<3 : 

Seinät kaipais vielä lisää tauluja ja koristeita, ja pian joonatanille saa hakea isojen lasten sängyn. Suunnitelmissa olisi käydä ikeassa hakemassa rautasänky ja samalla ottaa matkaan kaappi tuon nykyisen hyllyn tilalle. 


Haluaisin myös vielä kannelliset tynnyrit leluille ja legoille.






sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Tulkoon joulu!

Nyt vihdoin mekin saatii laitettua joulukoristeita ja alotettua joulukausi.
Tänä vuonna mun perhe tulee meille viettämään joulua aattona, kivaa! 




Sain myös joulukortit valmiiks, vielä pitäs lähettää ne jotka lähetetään, perheenjäsenille ja tutuille annetaan kun nähdään. 



Hyvää ja rauhallista joulun odotusta kaikille!