tiistai 18. maaliskuuta 2014

Kuluneita päiviä

Viikonlopuksi lähdettiin mökille mun vanhempien kanssa, oli mukavaa ja joonatankin tykkäs kun sai olla mummun ja muffan kanssa. Mökkireissun aikana joonatan oppi sanomaan "vertti" ja kulkikin sitten vertti-koiran perässä ja komensi verttiä, samalla opittiin myös että vertti sanoo "hauhau" vaikka kissaksi karvakasan mieltääkin. Uutena sanana tuli myös "apuu" joka tarttui mummun tavasta hokea "oi apua" ja kyllähän sieltä viimein alkoi se "kiitti" tulemaan oikeaan kohtaan. 


Mökiltä tultessa käytiin kotona nopsaa vaihtamassa puhtaat vaatteet ja mentiin joonatanin kummitädin 21-vuotis synttäreille! Sieltä löytyikin pikkuvauva amanda joka on joonatanin silmätikku, meillä tehdään nykyään muutama asia vähän väliä niinkuin amanda vauva tekee, ja amandas täytyy aina silittää nätisti <3 kummityttö tulikin jo 5kk, pian juhlitaan puolikkaita synttäreitä:)

Eilen sain alottaa aamun rauhassa kun pojat paineli heti herättyä sepänkylään leikkimään, loikoilin ja join smoothien aivan rauhassa ilman yhtään aivojäätymistä. Siinä se aamupäivä sitten kului, joonatan kotiutu ja siivoiltiin, yhdeltä mulla olikin sitten aika hierojalle. Olin elämäni ensimmäistä kertaa hieronnassa kun sain tomilta vuosipäivänä lahjakortin tohon meidän vieressä olevaan day spahan, eihän siinä rentoutumisesta ollut tietoakaan mutta ainaki muuuuutama nikama on nyt takas paikallaan. Nyt hartiat on niin kipeet ettei siedä koskeakkaan!!


Illalla sitten julius ja sanna tuli kylään, pojat leikki ja me juteltiin mitä nyt ehdittiin. Kun vieraat lähti kipitti jonskunen sängylle ja yritti kiivetä sinne, oli vissii tullu vähä väsy pikkuherralle. Sinne se jäi nukkumaan ja mä askartelin vauvakirjojen parissa ja katoin mustia leskiä. 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti