lauantai 22. helmikuuta 2014

Karhunpoika sairastaa

Nyt on meillekki sit rantautunut pojalle ensimmäinen korvatulehdus! Nyt ollaan onneksi jo voiton puolella, antibiootit on nyt 6 päivää, kyllä välillä meinas usko jo loppua kun toi mun normaalitsi ei hetkeäkään paikallaan pysyvä sähköjänis makas sängyssä eikä jaksanu nousta ku vähä juomaan ja jatko unia. 



Nyt ollaan jo normaali oloissa ja paluu arkeen on aloitettu, kuinka ihanaa onkaan yrittää saada puolitoista vuotias ymmärtämään että nyt nukutaan taas omassa sängyssä kun viikon on saanut nukkua jonkun vieressä, ja että nyt pitääkin syödä sitä ruokaa mitä on eikä sitä mitä huvittaa. On tässä itelläki vähä ongelmia palata takas normaali rutiineihin kun oon viikon oikeastaa kölliny pikku potilas kainalossa, piti ottaa kaikki irti kun sain sylivauvan hetkeksi takasi eikä sitä raaskinu jättää yksin, ja ehkä osalta en uskaltanutkaan kun oli niin outo ja uustilanne, joonatan ei oo ikinä ennen ollu niin kipee että tarvis antibioottia tai ettei se olis jaksanu edes vähän leikkiä ja syödä. Nyt elettiin mehukeitoilla ja smoothiella aikalailla 5 päivää, ikinä ennen ei myöskään oo poika ollu noin kauaa kipee, muutama päivä yleensä ollu vähä vetopois ja sit jo normaalimpi.


Toivotaan nyt et jää ensimmäiseks ja viimeseks korvatulehdukseks, vierestä oon seurannu kuinka kaikki siskon 3 lasta on kärsiny korvakierteestä ja saanu putket korviin, ei kiitos sitä!

Ainiin, musta tuli nyt koululainen! Pääsin siis sinne kouluun johon hain ja se alkaa maaliskuun alussa, se on iltakoulu eli joonatanin ei tarvi vielä hoitoon. Jännäää! Odotan innolla, tuntuu niin ettei tee mitään kun on vaan kotona, jotain muutosta nyt ainaki :)

toivottavasti muualla on pysytty terveinä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti