sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Vauvatreffit

Oltiin tänään ensimmäistä kertaa vauvatreffeillä, ollaan kyllä kavereiden kanssa aikasemmin keräännytty vähä "isommalla" porukalla yhtee että on lapsille leikkikavereita ja mammoilla juttu seuraa, mutta nyt oltiin facebookin ryhmän kautta järjestetyillä treffeillä uusien vieraiden ihmisten kanssa.

Jännitin kauheesti kuinka Joonatan käyttäytyy kun kotona virtaa löyty, mutta perille päästyä pikkumies ujosteli niin ettei äitin sylistä päässyt kauhean kauas ennenkun piti kipittää takasi taas kattelemaan vähä kauempaa muiden leikkiä. Loppua kohden kumminki alkas poika olemaan vähä oma ittensä, mutta sitte pitiki jo lähtee kotia iltapalalle ja nukkumaan.

Enpä kyllä itekään ollu mikään sosiaalisen käyttäytymisen esimerkki että eipä oo omena kauas puusta pudonnu, toivoisin että olisin paljo sosiaalisempi enkä opettais Joonatania samanlaiseks jännittäjäks, onneks en oo ainut josta kattoa mallia ja toinen esimerkki on vähän normaalimpi näissä tilanteissa, mutta ainakin mä yritän enkä välttele uusia tilanteita.

Huomenna sitten mennäänki heti aamusta kattomaan jos muskari olis meidän juttu, ainakin meillä tykätään kuunnella musiikkia ja tanssia tahdissa joten en epäile etteikö siellä viihdyttäis. Ja koska mukaan lähtee meidän kamut Sanna ja Julius niin ei tylsyys voi päästä vahingossakaan yllättämään ;)

Innokas vauvatreffeille menijä! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti