keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Kaverit

Ihanaa kun Joonatan alkaa olla siinä iässä että leikkii kavereiden kanssa yhdessä, vaikka leikki jääki vielä vähä alkeelliseks ja kestää vaan hetken ,silti on niin ihanaa seurata vierestä ku leikki saa kaverusten huulille hymyn ja leikki naurattaa! :)

Meillä on käyny hyvä säkä kun leikkikavereita on paljon, mun siskolla on 1-,4- ja 5-vuotiaat lapset ja veljellä 1- ja 6-vuotiaat, eli serkuissa jo kaksi samanikäistä kaveria. Miehen siskoilla on myös lapsia ja toisella heistä myös sopivasti tammikuussa vuoden täyttävä poika. 





Serkusten lisäksi mulla ja miehellä on kummallakin kummilapset joista on joonatanille leikkiseuraksi, mulla pian 2-vuotias julius ja miehellä 1,5-vuotias typy. Pian meillä on myös yksi yhteinen kummityttö, josta on sitten ämyöhemmin Joonatanille seuraksi, nyt vielä vauvaa vain ihmetellään ja tutkitaan :)

Joonatanille selvästi mieluisin leikkikaveri on julius, pojilla leikki sujuu ja tappelua leluistakaan ei niin paljon tule kuin esimerkiksi serkkujen kanssa. Pojat leikkii niin nätisti yhdessä että se on meille äideillekkin aina pieni "hengähdys hetki" kun saadaan jutella keskenämme lasten leikkiä seuratessa. Juliuksen äiti on myös Joonatanin kummitäti, ja minun parhaita ystäviä joten hyvä että pojat viihtyy keskenään koska eroon ne ei toisistaan pääse ;) 


Joonatanilla on myös vielä yksi hieman erikoisempi ystävä joka erottuu muiden joukosta, Domi. Domi on parhaanystäväni samojedi, kun Joonatan syntyi oli Domi luovutusikäinen ja siitä lähtien nämä kaksi on ollut oikein parivaljakko. Muista koirista Joonatan ei niin välitä, mutta sitä riemunkiljahdusten määrää kun näkee Domin tulevan ovesta!(No ehkä muutama kiljaisu johtuu koiran omistajasta) Se on hassua kuinka koira ja lapsi voi kasvaa yhteen, vaikkei samasta perheestä olekkaan. 



1 kommentti:

  1. Haastoin sut mun blogissa
    http://suurirakkaus.blogspot.fi/2013/11/1.html

    VastaaPoista