torstai 17. huhtikuuta 2014

Materiaonnea ja puolivuotiset

Miehen suku on erittäin kätevää porukkaa  käsistään, joululahjaksikin sateli kaikkea ihanaa itsetehtyä ja persoonallista. Oon kauan jo halunnut olkkariin sisustustikkaat joissa on hyllyt ja mies oli sitten mummilleen maininnut ja nyt meillä seisoo sisustustikkaat ja mä olen häpi! 



Alemmassa kuvassa näkyvät paperinarupallotkin saatiin jouluna, olin ettiny jo riisipaperipallovaloja ja jouluna olin onnesta soikea kun paketista ilmestyi nuo, nekin siis itsetehdyt! 

Hyllylle löytyi suurin osa tavaroista jo ennestään, mutta kasvit ja kehyksen joonatanin 1-vuotis kuvaan hain eilen kun olin aikani tavaroita siirelly ja vaihtanu. Bonsai puu on kyllä ollut päässä siitä asti kun aloin tikkaista haaveilla, pitihän se siihen sitten hakea, muratti tuli plantagenissa ekana vastaan ja sain jonkun näkösen ahaa elämyksen, ja onhan se ny justiin sopiva!



Kiertelin kaupoissa myös kun etin meidän kummitytölle puolivuotislahjaa ja tottakai mä löysin sitte joonatanillekkin ale rekeistä jotain, just ehdin kehua kuinka kesäks on jo kaikki. 




Mukaan lähti siis kahdet farkkushortsit lidexistä ja kaksi pitkähihaista seppälästä, kaikki nämä oli -70% alennukseesa ja yhteensä niille tuli hintaa 19.95€ 
 
Eilen oltiin siis juhlimassa kummitytön puolivuotisia, kamalaa kun aika menee hirveetä vauhtia. Lahjaksi vietiin legginssit,tunika,farkkushortsit ja aurinkolasit! :)
                         



2 kommenttia:

  1. Mukava postaus ja kivat kivat =)))) Tuu kurkkimaan meillä käynnissä olevaa lahjakorttiarvontaa =D hauskaa pääsiäistä!!! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kurkkinu ja osallistunutkin ;)! Hyvää pääsiäistä teillekki!!<3

      Poista