keskiviikko 15. lokakuuta 2014

Uusi koti

Hiljaisuuteen on oikeasti pätevä syy, home. Ja sairaala. Mutta suurimpana home. Pakatessani vaatteita naulakosta pesuun ja kaappiin ajatuksena vaihtaa talvikamppeet hollille paljastui että kaikki vaatteet oli homeessa, ja tutkinnan jälkeen todettiin että asunnossa on hometta. Ei auttanut vaikka kuinka pidin asunnosta kamat oli pakattava ja uusi koti etsittävä. 


Muutto rumban keskellä pikku herrakin sairastui sen verran pahasti että vietettiin lastenosastolla muutama päivä, osaksi koska meitä ei otettu ensin tosissaan , vasta kun lapsen hengittäminen alkoi levossa olla niin työlästä ettei happi mitenkään voinut riittää alkoi tapahtua. Onneksi päästiin lastenosastolle osaaviin käsiin ja joonatan parani nopeasti<3


Sairastelun jälkeen saikin sitten pakata huolella ja saatiin kun saatiinkin sovittuna Päivänä kannettua kaikki tavarat uuteen kotiin ja täällä sitä nyt ollaan. Paljon on vielä kesken ja tulee varmasti olemaan kauan kun tilaa on paljon enemmän kuin vanhassa kodissa, kestää aikansa kun tavarat löytävät oman paikkansa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti