maanantai 15. syyskuuta 2014

Ulkovaate hankinnat

Nyt se taas jo alkaa, talvi vaatteiden ja kamppeiden kasaaminen. Meiltä onneks löytyy kaapista jo toppahousut ja niihin lähdettiin sitten ettimään takkia. Olin tilannut myös h&m:ltä pipon ja hanskat jotka ajattelin syksy käyttöön mutta pipo olikin sen verta paksu että soveltuu kyllä varmaan pikku pakkasilla ainakin. 


Kierrettiin ja kaarrettiin kaikki kaupat ja huomattiin että talvikamppeet ei oo tainnu vielä ihan kaikki rantautua kauppoihin, kaxsin toppatakki kuitenkin miellytti silmää ja sopi olemassa oleviin varusteisiin sen verta hyvin että se lähti meidän mukaan.


Takki on väriltään turkoosimpi kuin kuvassa ja mielestäni erittäin bueno joonatanille, sinisten silmien ja vaalean hipiän takia pikkuherraa pukee turkoosin sininen jotenkin erityisen paljon. Vähän on nyt oikein poikamaista mutta toisaalta meillä ei vielä ennen tätä syksy oo koskaan tainnut olla oikeen poikapoika maisia ulkovaatteita, lukuun ottamatta muutamia saatuja varahaalareita ja kirpparilta haalittuja kakkos kamppeita. Väriä on löytynyt ja itse olen kyllä mieltynyt turkoosiin siinä määrin ettei haittaa yhtään vaikka koko perhe pukeutuisi siihen:)



Välikausi kamppeita me ei koskaan ehditty kuvata ja nyt ne on jo niin kuraset ja likaiset etten viittikkään niitä tänne julkaista, mutta netistä löytyneet kuvat kelvanneepi esittelyyn. 



Haalariksi meille tuli stormbergin haalari, uusi tuttavuus meille koko merkki ja ei kyllä ole mitään muuta kun positiivista sanomista tähän mennessä! Haalari pitää vettä niin hyvin että saa sataa aika rankalla kädellä ennenkun pitää vetää kurikset niskaan, dagiksen täditkin kehui. Väritkin on mun mielestä kivat ja malli sopii meidän rimpulalle.

Kengiksi valittiin Timberlandin gore-texit, joissa on kiristysnauhat jotta kenkien itse jalkaan laitto sujuisi myös joonatanilta itse ja äkkiähän tuo poika sen oppi kun ei ollut vetskareita tai naruja häiritsemässä.

Kengistäkään en kyllä keksi mitään negatiivista sanottavaa, sukat on kuivat ja likakin irtoaa kengistä koputtelemalla. Plussaa oli myös irroitettava pohjallinen jossa oli merkit siitä onko kenkä pieni,sopiva vai iso! Helpotti huomattavasti koon valintaa kun on vaikea tietää mikä koko on juuri sopiva. 

Näillä meillä painellaan nyt menemään syksy ja talvi vaatteet odottaa pakkasia kaapissa, toppahanskat on tilattu ja ne on matkalla, siihen saakka vuorelliset lapaset ja tarvittaessa kurahanskat päälle saa hoitaa hommansa. Myös paksumpi pipo koville pakkasille pitäisi löytää, siihen vaan ei huvittaisi omaisuuksia upottaa kun ei tästä suomen talvesta tiedä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti