sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Raskas viikko

Ukko lähti ruotsiin maanantaina, viikko on vierähtänyt kyllä tavallaan nopeeta kun on tuntunut että tää on ollut yhtä suoriutumista päivästä toiseen. Nyt onneksi on vapaata ja saadaan rauhassa touhuta joonatanin kanssa kotona ja vappukin on tiedossa, eikä siihen nyt enään niin kauaa mene että pappakin saadaan kotiin taas hetkeksi. 

Ennenkun paipatettiin pappa ruotsiin yritettiin viettää pääsiäistä niin että kaikille jäis mahdollisimman hyvä mieli, perjantaina oltiin miehen isovanhemmilla syömässä ja siitä joonatan lähti pikkumummilaan yöksi muiden lasten kanssa, ja me istuttiin iltaa meillä. Aamulla käytiin hakemassa joonatan kotiin päikkäreille ja siitä lähdettiinkin sitten trullittelemaan ja siinähän se päivä vierähti vaikka kierrettiinkin vaan kummisedän luona, enolassa ja pikkumummilassa.


Sunnuntaina käytiin testaamassa uusi sisäleikkipuisto täällä vaasassa, se oli joonatanista huippukiva, itekki tykkäsin et oli justiin soppeli tollaseks vähä spesiaaliksi. Riehumisen jälkeen maistui ruoka ja unikin pikku herralle!


Nyt sitte papan lähdetty ollaan ulkoiltu niin paljon kuin mahdollista kun on niin kauniit säät ollu, joonatan on oppinut jo sanomaan "piha" kun haluaa ulos ja alottaakin heti aamupalan jälkeen hokemisen. 


Eilen lähdettiin kummipojan ja sen äidin ja tädin kanssa vähä puistoilemaan ja raxiin herkuttelemaan, joonatan oli aivan silmät soikeena kun oli niin paljon eri jälkiruokia tarjolla. Vähä jännitin että onko aivan turha reissu kun ei jätkälle yleensä pitsa uppoa, mutta siellähän olikin kaikkea muuta soppelia joonatanille ja kun sai vielä dipata niin silloinhan mikä vaan menee alas. 


Ja tänään ollaankin vietetty rauhallinen sunnuntai ulkoillen, syöden hyvin ja kavereiden kanssa. Nyt on hyvä alottaa uusi viikko jos siitä tulisi vähän helpompi noin henkisellä tasolla.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti